Raportează o altă problemă

Vă rugăm să completați acest formular doar dacă problema pe care doriți să o raportați nu se încadrează la nici unul din celelalte formulare.
*încercați să ne furnizați informații cât mai complete. Acest lucru ne ajută să ne ocupăm mai bine de problema semnalată de dvs.
Descrierea problemei / situației Vă rugăm să prezentați aici, toate informațiile pe care le aveți legate de problema/situația pe care o raportați. Dacă problema dumneavoastră se referă la un loc concret vă rugăm să precizați: Zona, strada, adresa, puncte de referință etc. Dacă aveți poze sau alte materiale relevante vă rugăm să ni le trimiteți.


Informații despre dumneavoastră Va rugăm să precizați numele, codul numeric personal și adresa. Date de contact Datele personale care vă sunt solicitate prin prezentul formular vor fi prelucrate numai în vederea procesării și soluționării solicitării dumneavoastră. Primăria municipiului Baia Mare garantează securitatea procesării datelor în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Prin completarea câmpului de mai jos sunteți de acord ca Primăria Baia Mare să prelucreze aceste date cu caracter personal

Voi fi ținut la curent cu rezolvarea problemei sesizate de mine
Click to reload image
Se incarca...