Clinica „Someșan”

Categorie: Spital,clinică specializată,laborator
Adresa: str. Aleea Mărăști, nr.1
Telefon: 0362 415 535
Orar: Luni - Vineri: 07:00 - 20:00;Sâmbăta: 07:00 - 15:00
(64)
CLINICA SOMEŞAN este o instituţie medicală privată ce oferă asistenţă medicală la standarde moderne, beneficiind de aparatură de ultimă generaţie, de experienţa şi profesionalismul unei echipe de peste 100 de medici , precum și de experiența unei echipe profesioniste de asistenţi medicali care conlucrează pentru a asigura pacienţilor şi colaboratorilor servicii de cea mai bună calitate, discreţie şi respect.
CLINICA SOMEȘAN oferă servicii medicale de specialitate în domeniul chirurgical, medical, al recuperării, stomatologie, neonatologie, servicii de laborator, investigații radiologice de înaltă performanță (rezonanță magnetică nucleară, tomografie computerizată, mamografie, osteodensitometrie), precum și medicația necesară pacienților prin farmacia cu circuit deschis din incinta clinicii.
Datorită bunelor noastre relații profesionale cu cele mai reputate clinici de stat și private din Europa putem asigura pacienților noștri accesul la toate investigațiile și procedurile medicale care depășesc resursele locale.
Laboratorul CLINICII SOMEȘAN este acreditat RENAR conform ultimelor standarde europene ale anului 2014, care certifică sistemul calității.
În domeniul serviciilor clinice se asigură spitalizare de zi și spitalizare continuă, intervenții chirurgicale în modernele săli de operație, precum și servicii de maternitate, neonatologie și anestezie-terapie intensivă.
Facilități
  • peste 100 de medici specialiști
  • relații contractuale cu Casa de Asigurări
  • standarde de calitate
  • aparatură de ultimă generație
  • consultații în cabinete de specialitate
  • intervenții chirurgicale
  • sală de naștere și maternitate
  • spitalizare de zi și continuă
Contact
Adresa: str. Aleea Mărăști, nr.1 Telefon: 0362 415 535,0362 415 521, 0751 229 475 E-mail: office@clinicasomesan.ro Web: www.clinicasomesan.ro
Se incarca...