Ambulanţa Sfântul Andrei

Categorie: serviciu privat de ambulanţă
Adresa: Bulevardul Republicii 34A
Telefon: 0262/922; 0786 521 000
Orar: Luni – Vineri: 8.30 – 18.30; Sambata: 10.30 – 16.30; Duminica: 10.30 – 16:30;
(2)
Ambulanta Sfantul Andrei este un serviciu privat de ambulanta din Baia Mare, acreditat de Ministerul Sanatatii prin Directia de Sanatate Publica Mararmures.

Ambulanta Sfantul Andrei oferă servicii de ambulanţă la solicitarea pacientului, cu caracter permanent sau la cerere, transport programat la şi de la spital în localitate sau în alte localităţi din ţară, transport de urgenţă cu ambulanţa la spital, cu asigurarea măsurilor de prim-ajutor şi susţinerea funcţiilor vitale, atunci când este necesar, transport medical la şi de la aeroport, transport medical asistat si transport sanitar neasistat intern si international.

Ambulanta Sfantul Andrei detine un numar de 6 ambulante dotate conform legislatiei in vigoare, deservite de un personal calificat si dedicat activitatii pe care o desfasoara.

Venim in sprijinul pacientilor si al apartinatorilor cu servicii de calitate pentru a le asigura confort maxim.

Beneficiarii serviciilor Ambulantei Sfantul Andrei pot fi toti pacientii care doresc un serviciu prompt, sigur si confortabil.

Ambulanta Sfantul Andrei ofera si servicii de asistenta medicala la evenimente la cererea organizatorilor cu ambulante de tip B1/B2 dotate conform legislatiei in vigoare.
Facilități
  • Transport medical asistat
  • Transport sanitar neasistat
  • Consultaţii la domiciliu
  • Tratamente la domiciliu
  • Asistenţă la evenimente
  • Recoltare probe biologice
Contact
Adresa: Bulevardul Republicii 34A Telefon: 0262/922; 0786 521 000 E-mail: contact@ambulantasfantulandrei.ro Web: www.ambulantasfantulandrei.ro
Se incarca...