Help Net

Adresa: B-dul. Unirii, nr. 8-10
Zona: Maramuresul
Telefon: 0362 404 912
Orar: Luni-Vineri 9:00 - 17:00, Sambata 9:00 - 13:00, Duminica inchis
(0)
Cand spui farmacie te gandesti imediat la medicamente, dar Help Net inseamna mai mult: locul de unde nu poti pleca altfel decat simtindu-te bine. Avem pacientul in centrul preocuparilor noastre, motiv pentru care incercam in permanenta sa mentinem ridicat nivelul de servicii pe care li-l oferim.

Iata de ce diversitatea produselor gasite in farmaciile Help Net este insotita de o gama de servicii pe masura: vorbim aici de consiliere medicala si dermato-cosmetica, sedinte gratuite de machiaj, de masurare a presiunii arteriale si dermoanaliza, foarte apreciate de pacientii nostri.
Relatia cu ei este foarte strinsa, pentru ca inovam in permanenta si cautam solutiile optime pentru a satisface pretentiile unui consumator din ce in ce mai exigent.
Consecventi promisiunii noastre de brand, Help Net este farmacia unde te simti bine, numarul celor care ne trec pragul este important, dar cu atit mai important este pentru noi numarul celor care ies multumiti din farmacii si revin cu placere pe viitor.

Casa de asigurari: Da

Eliberare retete: Gratuite si Compensate, Gratuit boli cronice

Facilități
  • masurarea greutatii
  • dermoanaliza
  • masurarea presiunii arteriale
  • card de fidelitate
Contact
Adresa: B-dul. Unirii, nr. 8-10 Telefon: 0746 333 869, 0362 404 912 E-mail: helpnet69@helpnet.ro Web: www.helpnet.ro
Tag-uri farmacie.
SCRIE UN COMENTARIU
Se incarca...