Millefolia

Categorie: Farmacie
Adresa: B-dul Bucuresti nr. 15/42
Zona: Lângă stația de autobuz “Pietrosul”
Telefon: 0262.225.970
Orar: L-V: 09:00-19:00, S: 09:00-13:00, D: inchis
(5)
Famacia MILLEFOLIA din BAIA MARE, oferă clienților săi servicii de medicină generală, sportivă și dentară. Înființată în anul 1993, firma a devenit un aliat de încredere în lupta cu bolile moderne, prin calitatea personalului de specialitate, a serviciilor oferite și nu in ultimul rând al aprovizionarii și prețurilor competitive.

Acum mai bine de 20 de ani am pornit la drum în slujba sănătății clienților noștri având alaturi o echipă de profesioniști. Ne diferențiem de concurență datorită produselor homeopate preparate in laboratoarele proprii. La farmacia Millefolia veți găsi întotdeauna sfaturi pertinente oferite de personalul competent, o gamă largă de produse, precum și multe alte beneficii oferite prin cardul de fidelitate!

Programele și serviciile oferite de specialiștii MILLEFOLIA sunt realizate în scopul de a oferi clienților o perspectivă asupra stării generale de sănătate pe care o au și în plus – o alternativă de tratament și prevenire a bolilor. De exemplu medicina sportivă are ca scop evaluarea efectelor pe care le are sportul sau lipsa de antrenament asupra organismului, îmbunătățirea performanțelor sportive, introducerea unor activități care să îmbunătățească starea de bine a pacienților și prevenirea efectelor obezității și îmbătrânirii.

Contract cu casa de asigurări: Da

Eliberare rețete: Da

Facilități
  • Reduceri prin cardul de fidelitate Millefolia
  • Promoții lunare
Contact
Adresa: Bd. Bucuresti 15/42 Telefon: 0262.225.970 E-mail: contact@farmaciamillefolia.ro Web: www.farmaciamillefolia.ro
SCRIE UN COMENTARIU
Se incarca...