Balsam 1

Categorie: farmacie
Adresa: B-dul Republicii, Nr. 30
Telefon: 0262 226 659
Orar: Luni - Vineri 8:00 -20:00, Sambata 8:00 - 14:00, Duminica inchis
(11)
In anul 1992 a fost deschisa prima farmacie din actuala retea Farmaciile Balsam si Remedium, care insumeaza astazi 5 farmacii in Baia Mare si comuna Farcasa ,judetul Maramures.
Obiectivul nostru principal a fost ,este si va fi imbunatatirea continua a calitatii serviciilor farmaceutice oferite tuturor pacientilor ce trec pragul farmaciilor noastre lunar.
Deviza noastra “Sanatatea ta,prioritatea noastra” o respectam si o consideram cutuma relatiei pacient-farmacist.
Viziunea noastra este sa devenim un reper fundamental în lumea medicala, în ceea ce priveste calitatea si profesionalismul serviciilor oferite,reteaua de farmacii cu cel mai mare numar de pacienti fideli din Baia Mare.
Un aspect primordial in relatia cu dumneavoastra il reprezinta atitudinea si comportamentul "indrumatorilor" nostri din linia intai: farmacistii, asistentii de farmacie care va pot oferi noutatile in domeniu de care aveti nevoie. In conditiile in care aspiram si ne straduim din ce in ce mai mult sa traim dupa standardele Uniunii Europene, este vital sa intelegem ca existenta unor calitati sau abilitati profesionale nu este suficienta daca nu sunt dublate de condescendenta si politete fata de cei ce ne-au ales sa isi spuna pasul.
Misiunea noastra: este de a ajuta în permanenta prin sfaturi si recomandari profesioniste, pentru o gama larga de produse:
-Farmaceutice si parafarmaceutice
-Cosmetice si dermatocosmetice
-Remedii homeopate si terapii naturiste

De asemenea toate farmaciile Balsam si Remedium au contracte de colaborare cu casa de asigurari de sanatate Maramures în vederea eliberarii retetelor gratuite si compensate, inclusiv antidiabetice si produse oncologice.
Mai mult, puteti deveni detinatori de card de fidelitate Farmaciile Balsam si Remedium pentru a beneficia lunar de reduceri, oferte speciale si premii surpriza!

Casa de asigurari: Da

Eliberare retete: Gratuite si Compensate, Gratuit boli cronice

Contact
Adresa: B-dul Republicii, Nr. 30 Telefon: 0262 226 659 Web: www.farmaciabalsam.ro
Tag-uri farmacie.
SCRIE UN COMENTARIU
Se incarca...