Skate Park în Baia Mare

Spaţii verzi şi parcuri - 02 Mai, 2012
Preocuparea tinerilor pentru skateboarding a cunoscut o creştere semnificativă, începând cu anul 2000. Un SKATE PARK este un spaţiu împrejmuit, special amenajat, cu rampe specifice sporturilor noi, practicate de tineri într-un număr din ce în ce mai mare. Ţinând cont de faptul că în Baia Mare nu există un skate park, un asemenea spaţiu va fi amenajat pe latura nordică a Stadionului Municipal de pe Câmpul Tineretului, delimitat la nord de parcarea de pe strada George B. Shaw, iar la sud de peluza stadionului. Investiţia are ca scop îmbunătăţirii calităţii vieţii sportive a tineretului prin accesul la echipamente de ultimă tehnologie în condiţii de siguranţă.

Skaterii, BMX-rii şi rolerii pot exersa aici sau pot aici să-şi petreacă timpul liber urmărind evoluţia prietenilor sportivi, schimb de experienţă competiţională.

Durata de realizare: 5 luni


Valoarea proiectului: 444.300 Euro


Construcția Parcului

Ţinând cont de posibilităţile de amenajare a platformelor şi de cotele existente în teren s-au proiectat 4 zone distincte pentru diferite tipuri de activităţi:
• RAMPS - 512m²
• SKATE PLAZA - 422m²
• BOWLS - 279m²
• TRAILS PARK - 606m²


SCRIE UN COMENTARIU
VREM SKATEPARK 22 Ianuarie, 2014 VA rog mult sa ne aduceti la cunostinta toata treaba cu skatepark-ul,pe care multi dintre noi,practicanti de sport extrem il asteptam de 5-6 ani..unii chiar mai mult.
 
raul 25 Ianuarie, 2013 Super. Cand Se Vor Arata Pozele Cum Vrea Sa Arate Skatepark-ul !  
nuteteme 08 August, 2012 Salut cu bucurie acest proiect ! o data pentru demararea lucrarilor ? Baia Mare merita un skate park ...
Voie buna !
 
Se incarca...