Strategia de Dezvoltare Culturală a municipiului Baia Mare

Strategia de Dezvoltare Culturală a Municipiului Baia Mare 2015-2030 intră în dezbatere publică până la începutul lunii decembrie. Complementar întâlnirii programate pentru consultare publică, alături de mediul de afaceri, societatea civilă și instituții, orice cetățean interesat poate consulta documentația pe site-ul municipiului, aici (hyperlink).

Observațiile, completările și punctele de vedere referitoare la Strategia de Dezvoltare Culturală pot fi transmise la adresa de e-mail: radu.bolchis@baiamare.ro (persoana de contact Radu Bolchiș, director executiv adjunct Direcția Programe și Proiecte), cel târziu până la data de 5 decembrie 2015. Solicitările vor primi răspunsuri până la data de 10 decembrie, la datele de contact pe care le puneți la dispoziția Municipiului Baia Mare.

Strategia de Dezvoltare Culturală a Municipiului Baia Mare este un instrument de planificare strategică sectorială. În urma unei analize aprofundate a sectorului cultural, contextualizat ca parte a mecanismului urban, ea propune o nouă viziune asupra orașului pentru orizontul de timp 2030 și o serie de obiective ce urmăresc asigurarea dezvoltării culturale și sprijinirea progresului social și economic, utilizând cultura ca mijloc de incluziune socială, respectiv industriile creative ca bază de prosperitate economică. Strategia se materializează într-un portofoliu de proiecte care vizează atât dezvoltarea de programe culturale și centre culturale, cât și proiecte de reabilitare și restaurare a infrastructurii culturale de patrimoniu.
Descarcă fișiere atașate Descarcă strategia culturală
Se incarca...