Anunț de interes public.

În atenția cetățenilor Municipiului Baia Mare

Administrația publică locală aduce la cunoștința tuturor cetățenilor că începând cu 1 martie a demarat campania de depunere a cererilor unice de plată pentru acest an.

Astfel cei care doresc îşi pot solicita subvenţiile până la 15 mai la centrele judeţene sau locale.

În campania 2018, completarea declaraţiei de suprafaţă se realizează electronic, folosind aplicaţia IPA-Online, dar finalizarea şi închiderea cererii unice de plată se face în prezenţa funcţionarului APIA responsabil cu primirea ei după verificarea acesteia și a mesajelor din controlul parcelelor digitizate și corectarea eventualelor probleme semnalate de către sistemul informatic.

Documentele care fac dovadă că terenul agricol se află la dispoziția fermierului trebuie să fie încheiate înaintea depunerii cererii unice de plată și trebuie să fie valabile la dată depunerii cererii. Responsabilitatea privind legalitatea și valabilitatea documentelor aparține fermierului și/sau autorității care a emis/atestat aceste documente, după caz.

În vederea acordării la timp și în întregime a subvențiilor, toți cei care doresc să beneficieze de măsurile de sprijin oferite sunt rugați să se adreseze până cel târziu la dată de 15 mai Agenției Județene pentru Plăți și Intervenție în Agricultură Maramureș.

Legaturi utile:

Registrul Agricol

APIA


Descarcă fișiere atașate Descarcă anunţul
Se incarca...