Administraţie

S-A DAT STARTUL OLIMPIADEI NAȚIONALE DE BIOLOGIE LA BAIA MARE

21 Aprilie, 2017
Municipiul Baia Mare are deosebita onoare de a găzdui, anul acesta, în perioada 19 - 25 aprilie, Olimpiada Națională de Biologie.
240 de elevi, care au obținut premiul I la olimpiadele desfășurate în cele 41 de județe și municipiul București, au venit în Baia Mare pentru a-și demonstra nivelul cunoștințelor în domeniul științei vieții, alături de cei 45 de profesori însoțitori.
Festivitatea de deschidere a avut loc ieri, începând cu ora 16.00, la Aula Centrului Universitar de Nord Baia Mare.
“Sunt onorat că Baia Mare a fost şi este gazda a numeroase olimpiade naţionale şi internaţionale, semn că orașul nostru este promotor al performanţei. Performanţa în sine reprezintă realizările spre care fiecare dintre noi tindem, indiferent de domeniul de activitate, iar pentru elevi şi tineri este cu atât mai important.
Îmi face o deosebită plăcere să urez bun venit în ţinutul nostru voivodal, tuturor profesorilor şi elevilor participanţi la Olimpiada națională de Biologie.
Sunteți tineri de excepție și aveți în spatele vostru profesori deosebiți, care vă pregătesc cu un singur gând: să fiți învingători ! Le doresc participanţilor mult succes, amintindu-le că acum este momentul în care îşi pot legitima valoarea câştigată prin multă muncă, le mulţumesc profesorilor care i-au pregătit pe elevi, îi asigur de tot respectul meu, de toată consideraţia mea şi în acelaşi timp, cred și consider că elitele trebuie sprijinite” a spus primarul interimar, Dl. Marinel Rob.
 
La finalul alocuțiunilor, oaspeții au fost invitați să viziteze cele mai reprezentative obiective turistice şi culturale din orașul nostru.
 
Se incarca...