UN LABORATOR DE CHIMIE MODERN A FOST INAUGURAT AZI, 25 NOIEMBRIE LA COLEGIUL NAȚIONAL -VASILE LUCACIU -

25 Noiembrie, 2016
Primăria Municipiului Baia Mare și Colegiul Național Vasile Lucaciu au inaugurat astăzi, 25 noiembrie 2016, Laboratorul de chimie din cadrul instituției de învățământ, modernizat în cursul acestui an.
Valoarea lucrărilor de reabilitare și dotare este de 70,000 lei (inclusiv TVA) din care, 51.000 lei din partea Municipiului Baia Mare (pardosele, mobilier, instalația de gaz, becuri gaz, tablă inteligentă, finisaje) și 19.000 lei din surse proprii (vopsea, materiale diverse, tablă, birotică).
Evenimentul s-a desfăşurat în prezenţa d-lui primar interimar Marinel Rob, a conducerii colegiului și cadrelor didactice, a elevilor de la specialitatea de profil, precum și a reprezentanților administrației publice locale.
Laboratorul dotat cu echipament performant şi instrumentariu modern va susţine şi conferi eficienţă procesului de instruire, contribuind la dezvoltarea unor abilităților practice.
„Ne bucurăm că acest proiect are finalitate și elevii care studiază în acest colegiu pot beneficia de dotările performante pentru a putea exersa din plin în această ramură, acest lucru reprezentând un prim pas în formarea specialiștilor de mâine", a conchis primarul interimar Dl. Marinel Rob.
Conducerea liceului precum și cadrele didactice au adresat mulțumiri atât primăriei cât și colectivului de părinți care și-au adus aportul în realizarea acestui obiectiv important.
 
SCRIE UN COMENTARIU
Se incarca...