Mesajul Primarului interimar, Dl. Marinel Rob, cu ocazia Zilei Poliţiei Române

24 Martie, 2017
Ziua de 25 martie, reprezintă un eveniment important în viața publică din România, moment în care celebrăm o categorie socio-profesională specială, pe cei care veghează la respectarea drepturilor cetățenești, ordinea și siguranța publică din comunităţile în care trăim.
Într-un context social dificil în care ne confruntăm cu o problematică tot mai vastă și acută, avem imperioasa nevoie de curajul și profesionalismul concetățenilor noștri, a celor care poartă cu cinste și onoare uniforma de polițist. În calitate de reprezentant al autorității publice locale, doresc să transmit un mesaj de apreciere pentru modul responsabil, implicarea și dăruirea cu care își fac datoria angajații Poliției Române, motiv pentru care merită respectul și încrederea băimărenilor.
De ziua Poliţiei Române, în numele locuitorilor recunoscători ai Municipiului Baia Mare, transmist un mesaj de respect și considerație, alături de urări de succes în activitatea viitoare spre binele și prosperitatea comunitătii noastre.
 
”La mulţi ani Poliției Române! ”

Dr. Ing. Marinel Rob
viceprimar cu atribuții de primar
 
Se incarca...