Mesajul Primarului interimar, Dl. Marinel Rob, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române

03 Aprilie, 2017
Îmi face o deosebită plăcere să vă adresez cele mai calde felicitări, precum şi succese depline în nobila şi dificila misiune pe care o aveţi, stimaţi jandarmi maramureșeni, cu ocazia împlinirii a 165 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, din care cu mândrie şi onoare faceţi parte.
Este un minunat prilej pentru a transmite sprijinul meu necondiţionat, asigurându-vă de toată stima şi încrederea în profesionalismul şi devotamentul dumneavoastră.
Fiecare dintre dumneavoastră reprezintă un garant al ordinii constituţionale şi am încredere că, ori de câte ori vă aflaţi în mijlocul evenimentelor, veţi asigura liniştea comunităţilor cu onoare şi devotament. Aţi dovedit că sunteţi o forţă credibilă în slujba semenilor şi v-aţi asigurat un loc de frunte între instituţiile care se bucură de încrederea populaţiei, iar noi, cetăţenii Municipiului Baia Mare vă mulţumim pentru acest lucru.
Permiteţi-mi să vă adresez tradiţionalul „La mulţi ani”, satisfacţii depline şi fericire alături de cei dragi, precum şi împliniri în profesiunea pe care aţi îmbrăţişat-o.
 
Dr. Ing. Marinel Rob
viceprimar cu atribuții de primar
 
 
Se incarca...