Împreună suntem pacea și iubirea, încrederea și speranța, schimbarea pe care dorim să o vedem în Baia Mare, România și în lume

24 Decembrie, 2015
Ne aflăm în fața celei mai frumoase și profunde sărbători de peste an. Minunata veste a nașterii pruncului Iisus Hristos ne aduce bucurie și speranță în suflet. Fericirea de a împărtăși momente de liniște și comuniune cu familia și comunitatea, pregătirea spirituală și sufletească pentru a întâmpina noul an mai buni, mai curați, ne oferă speranță și încredere.
 
Pentru comunitatea băimăreană 2015 a fost un an în care am făcut, împreună, pași importanți pentru viitorul nostru și al copiilor noștri. Am demonstrat că nu ne este frică să visăm, dar nici să muncim pentru a ne vedea visele transformate în realitate. Am demonstrat că suntem hotărâți și puternici. Am îndrăznit să înfăptuim proiecte care păreau de nerealizat.
 
Continuăm împreună să mergem pe un nou drum al dezvoltării, pentru a deveni o adevărată capitală europeană a culturii, a curățeniei și ordinii, a dezvoltării economice, a ospitalității. Și toate acestea se întâmplă pentru că noi, băimărenii, suntem ÎMPREUNĂ pentru comunitatea noastră, pentru orașul pe care atât de mult îl iubim. Sfânta sărbătoare a Crăciunului să ne fie cu pace și iubire! Sărbători fericite!
 
Cu prețuire,
 
Cătălin Cherecheș
Primarul Municipiului Baia Mare 
 
SCRIE UN COMENTARIU
gabriel 28 Decembrie, 2015 Domnu Primar, sanatate si fericire iti dorim din Bruxelles. La Multi Ani!!!!  
Se incarca...