Administraţie

Primăria Baia Mare continuă în perioada aprilie – mai 2017, lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere de pe raza municipiului

31 Martie, 2017
Primăria Baia Mare continuă în perioada aprilie – mai 2017, lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere de pe raza municipiului, respectiv în cartierele: Gării, Depozitelor, Republicii, Săsar, Orașul Vechi, Traian, Progresul, Vasile Alecsandri, Ferneziu, Firiza, Grivița, Valea Roșie, Valea Borcutului iar în următoarele zile se va intra pe bulevardele București, Independenței, Republicii și Traian.
Conform graficelor de acțiune stabilite, în luna februarie, s-a procedat cu prioritate la repararea străzilor cu mixtură asfaltică la rece, datorită temperaturilor mai scăzute, iar începând cu luna martie intervențiile s-au realizat cu mixtură asfaltică la cald care necesită pentru aplicare temperaturi la nivelul solului de +10 grade. Acestea din urmă au o fiabilitate și rezistență crescută, păstrându-și calitatea un interval mai mare de timp.
Primarul interimar al Municipiului Baia Mare, Dl. Marinel Rob a inspectat șantierele și zonele în care se intervine, asigurandu-se ca sunt efectuate operații corespunzătoare calitativ și în conformitate cu calendarul de lucrări stabilit.
Primăria Municipiului Baia Mare va continua și activitatea de asfaltare a străzilor cu resurse de la bugetul local, reabilitarea infrastructurii rutiere fiind una din prioritățile actualei administrații.
Depunem eforturi ca până la Sfintele Sărbători de Paște ca toate străzile din Municipiul Baia Mare să fie plombate, acolo unde este cazul, în măsura în care condițiile meteorologice ne vor permite acest lucru.
 
Se incarca...