Administraţie

Gala Învăţământului Băimărean, ediţia a IV-a

01 Februarie, 2017
Gala Învăţământului Băimărean s-a desfășurat la Sala Polivalentă „Lascăr Pană”, sâmbătă, 28 ianuarie 2017, unde autoritatea locală a premiat elevii și profesorii lor, care aduc prestigiu oraşului nostru cu diplome şi bani.
 
În cadrul evenimentului, municipalitatea a premiat 762 de elevi de la 30 de uniţăţi de învăţământ preuniversitar din Municipiul Baia Mare care au obţinut locurile I, II şi III la Olimpiadele Şcolare Judeţene şi Interjudeţene, Olimpiada Judeţeană şi Interjudeţeană a Sportului Şcolar şi Campionatele Sportive Şcolare Judeţene şi Interjudeţene/Regionale.
 
Valoarea totală a premiilor se ridică la suma de 175.000 lei, sumă care s-a aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 521/2016.
 
Autoritatea publică va rămâne un susţinător activ, inclusiv financiar, al învăţământului băimărean şi al elitelor acestui domeniu, conştient fiind că viitorul comunităţii depinde într-o foarte mare măsură de calitatea procesului educaţional şi de rezultatele acestuia.
 
”Doresc să îi felicit pe această cale pe toţi cei 762 de elevi care prin muncă şi perseverenţă au obţinut performanțe cu adevărat remarcabile dar şi pe dascălii care le-au călăuzit paşii în drumul lor spre reuşită”, a spus Dl. Marinel Rob, viceprimarul desemnat cu atribuții de primar.
 
 
Se incarca...