Administraţie

Ambasadorul Bosniei Herțegovina revine în vizită la Primăria Baia Mare

15 Martie, 2017
În cursul zilei de azi, primarul interimar Dl. Marinel Rob a primit pentru a doua oară vizita domnului Dr. Mile Vasic, ambasabor al Bosniei Herțegovina, după ce în cursul lunii noiembrie a anului trecut Excelența Sa, a mai efectuat o vizită în Baia Mare, cu ocazia Conferinței Internaționale ”Innovative ideas in sciences – Idei Inovative în științe”, organizată de Centrul Universitar Nord Baia Mare – din cadrul Universității Tehnice Cluj Napoca, în colaborare cu Universitatea Banja Luka din Bosnia Herțegovina.
Discuțiile s-au axat pe mai multe subiecte curente pe plan național și internațional, dar mai ales pe oportunitățile de colaborare a Municipiului Baia Mare cu orașe din Bosnia Herțegovina, în scopul promovării intereselor comune.
Cu acest prilej s-a agreat ideea de a urma procedurile de stabilire a unui cadru de cooperare între autoritatea publică locală și orașele Prnjavor și Doboj din Bosnia Herțegovina.
”Consider că este oportună o astfel de colaborare între aceste orașe, care să contribuie la o cât mai bună cunoaştere reciprocă precum și facilitarea cooperării în domeniile cultural, social și economic”, a spus primarul interimar dl. Marinel Rob.
 
Se incarca...